Nu sitter vi än en gång i bilen på resande fot. Men denna gången åker vi låååångt! Haha känns som vi åker genom hela Sverige. Men vi ska ju faktiskt "bara" upp till Östersund. Men känns som det är jättelångt fast det typ är mitten av Sverige.
Ska stanna hus Ebba innan vi drar ut på vår vandring. Men oj vad svårt det har varit att packa till det. Vad behöver man liksom? Blir spännande och se om vi tänkt på allt;)
I alla fall igår var en riktig packartagen eftersom vi först ska till Ebba, sen vandra, sen till Öland och sen till mina föräldrar. En hel del packning,., så tiden var knapp igår så fick bli en smidig middag
Ser inte så roligt ut på bild, men var supersmidigt och gott! En kycklinglimpa som serverades med rotfrukter och citron. Jag körde en kylskåpsrens så kryddorna kan man ta vad man känner för:)
500 g kycklingfärs
3 ägg
Ett knippe Färsk persilja
Ett knippe Färsk dill
0,5 msk chiliflingor
1 stor vitlöksklyfta
Salt och peppar
Hacka de färska kryddorna och rör ihop med allt utom färsen. Rör sist i färsen och tryck ut i en liten form. In i ugnen 225 grader ca 30 min.
Jag vet att det varit dåligt med recept sista tiden, men är det semester så är det. Kommer om ett par veckor:)
Nu åker vi vidare på de svenska vägarna bland all skog. Ha det gott!
Pussokram
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar