söndag 27 juli 2014

Underbar vandring

Tillbaka till civilisationen! I bilen, påväg 110 mil söderut! Nästa, Öland! Ska bli underbart efter dessa fyra dagarna faktiskt. Fyra dagar fyllda med trötta ben, öm lite varstans, varma, svettiga, förvirrade. Men också fyra dagar med så mäktiga vyer, massa nya upplevelser, häftiga stigar, och framförallt såå naturnära. Varit några tuffa stunder, men oj så värt det! Att vi har så vacker och häftig natur i Sverige?! Riktigt mäktigt faktiskt.

Vi vandrade uppe i Jämtland och gick från stuga till stuga, vilket faktiskt var skönt att slippa dra på tält. Räckte att dra på all mat... Stugorna var väldigt enkla utan el, och vatten fick man hämta ute i en bäck, men charmigt att bo så! Man är ju faktisk mitt ute i ingenstans! Vore konstigt om det var ett supermodernt ställe man kom till.. Så nu har även jag, badkrukan Ida Wändal, badat! Ville man duscha av sig var det de ända alternativet. Och jag lovar, man ville duscha av sig, så då var det bara hoppa i vattnet och bada! 

Ni får lite dåliga mobilbilder, så kommer mer när jag är hemma igen om en vecka. Lite bättre kamerabilder. Men säger bara att en bild kan inte förklara hur häftigt det är i verkligheten.

Redo för utmaning och 4 dagars vandring 

Vi stannade nästan vid varje vattenbäck och fyllde på vattenflaskorna. Gick åt en del vatten i värmen! 

Hur kan det ligga kvar snö i nästan 30 graders värme?  

Hittade bästa mellanmålet i en lifebutik innan vi åkte. Sååå goda, och massa bra energipåfyllning! 

Underbara vyer! Men har bättre bilder i kameran, så håll till godo! 

Nu väntar några timmar i bilen... Ha det gott och ta hand om er. Kramar 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar