söndag 3 augusti 2014

En helg i Småland

Känns som mina bloggstunder blir i bilen numer;) fast imorgon är det tillbaka till vardagen igen, så då blir det som vanligt igen, med mer recept.

Har varit hos mina föräldrar och syster Alice i helgen. Såå mysigt har det varit. Vi åker bara dit om det är något speciellt som händer, men denna gången gjorde vi bara det vi ville. 

När vi kom dit bjöds det på grillat. Hur gott som helst, speciellt köttet som kom från en lokal slaktare. Serverades med grillad sparris, rotfrukter, majonäs och lite sallad. Mums! 

Igår åkte vi en trip till Mariannelund och Eksjö för att strosa runt. Sedan blev det en trip till mormor o morfar. Kommer aldrig därifrån tomhänt. Fick med lite guld i form av krusbär och morötter, rödbetor och olika lökar. Allt odlat i deras trädgård, deras underbara guldgruva. Vill också ha det så.....

En stoooor påse krusbär 

En påse nyskördad kärlek 

På kvällen sen tog vi med kaffet och åkte ut med båten för att fiska. Supermysigt! Fick några abborrar som röktes till frukosten imorse, mums! 


En nöjd syster! 

Idag har vi varit hos fina farmor och fikat, sen åkte vi ut till stugan och kört fyrhjuling. Skoj! 
Helt klart bra helg! Så en stor tumme upp.

Men nu sitter vi i bilen på väg hem igen efter ett par veckors utflykt, tillbaka till vardagen och verkligheten. Kan säga som så, hade lätt kunnat ha någon mer veckas semester, men ändå skönt att komma tillbaka till rutinerna. 

Ha det gott, kramar 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar