onsdag 18 mars 2015

Exotisk, passionerande efterrätt

Onsdag är ju lill-lördag. Så vad passar inte bättre än ett gott efterrätt/frukost/mellanmål/fika- recept. För jag detta receptet är så gott så det kan passa som efterrätt likväl som frukost, eftersom det är NYTTIGT! När man säger nyttigt klingar det äckligt i huvudet hos många. Men faktum är att nyttigt kan vara sååå himla gott som denna varianten på mangopannakotta. Jag kan säga att passionsfrukten till är pricken över iet!!
För tre portioner:

1 mango
1 dl krämig kokosmjölk (Garants är perfekt)
2 msk chiafrön
0,5 tsk vaniljpulver
2 tsk camu camu 

Mixa ihop allt och häll upp i formar. Låt stå i kylen minst en timme. Men för bästa resultat över natten. Servera med passionsfrukt och lite färska bär. MUMS vad gott!

Ser det inte fantastiskt gott ut? Älskar färg! Och vet du? Ju mer färg du har i din kost, ju högre är chansen att du får i dig mer näringsämnen? Så varför inte börja färgbomba!

Camu Camun har jag köpt från Brantas Gård och innehåller massa c-vitamin. Så här har du en riktig näringsbomb! Samtidigt som du gottar dina smaklökar gottar du också kroppen och huvudet. Tre flugor i en smäll, inte dåligt va?;)

Hoppas ni alla har en fin kväll.
Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar