Pizzabotten för en plåt:
1 dl sesamfrön
1,5 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
0,5 tsk flingsalt
3 ägg
1 dl mjölk
Blanda först de torra ingredienserna. Vispa sedan ner resten. Låt dra 5 minuter. Bre ut på en plåt och in i ugnen 225 grader i 10 min.
Bred sedan på tomatpuré och krydda med lökpulver, timjan och curry. Toppa sedan med det du vill. Vi hade bacon, champinjoner och banan. Grädda sedan ytterligare 10 minuter.
Plus gott då;)
1/4 vitkålshuvud
1 rödlök
3/4 dl olivolja
2 msk vitvinvinäger
1 1/2 msk persilja
1 msk honung
Ganska rikligt med salt och svartpeppar
Strimla kålen och rödlöken fint. Rör ihop resten i en bunke för sig och blanda sedan ner med kålen. Rör om ordentligt. Förbered gärna salladen dagen innan så den får stå och dra till sig. Blir godare då:)
Nu ska jag åka och träna mitt favoritpass i form av intervaller! Härliga söndag:)
Kramar
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar