torsdag 15 januari 2015

Kokosmjölk

Go förmiddag!
Hoppas ni alla mår bra! 
Här hemma är fortfarande sjukstuga, men jag håller humöret uppe genom att tro att detta är kortvarigt och proppa kroppen med massa bra näring och energi! 

Ni är en hel del som frågar vad jag använder för kokosmjölk så tänkte visa er det. 

Santa Marias kokosmjölk till vänster: 

Den används till grytor och bakning. Den är krämigare än andra kokosmjölker vilket gör den godare i grytor osv. Sedan att den är i en tetrapack är både bättre och smidigare än om den varit i konserv då konserver ger ifrån sig gifter och tetram är lättare att försluta om du inte använder allt. Och sist men inte minst innehåller den inga andra konstigheter, utan bara en naturlig produkt. 

Garants kokosmjölk till höger: 
Är ännu mer krämig än santa Marias vilket är bra till frosting, yoghurt, glass osv. Då den, om den stått i kylskåp några timmar, blir som yoghurt i konsistensen. Plus att det är praktiskt med en mindre förpackning. 

Hoppas ni alla får en fin dag i regnet;) kramar