onsdag 28 januari 2015

Rödbetschips

Hej vänner!
Hoppas allt är bra med er! Själv är jag fortfarande lite småförkyld, så träningen får fortsätta vänta.. Men nu splitter det i hela kroppen efter att få ta i och kämpa.. Men den som väntar på något gott.. 
På tal om att vänta på något gott! Har ni testat rödbetschips? Om inte tycker jag verkligen ni ska göra det. Lätt att göra, och de blir sådär härligt krispiga och goda! Lite söta, men ändå salta. Perfekt kombo. Inte sant!? 

3 rödbetor
Olivolja 
Flingsalt 

Skala rödbetorna och skär dem tunnt, tunnt med hjälp av mandolin/ osthyvel/ matberedaren. Lägg ut på plåt (inte på varandra) och ringla över lite olivolja och strö över flingsalt. In i ugnen på 150 grader tills de känns krispiga. Dom blir alltid lite krispigare när de svalnat. Ät sedan och njut!:) 


Är inte färgen läcker så säg! Testa dessa vetja! Ett bra kvällssnacks! 

Kramar 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar